Liza a Rókatündér

Liza

Liza a Rókatündér

Május 13-án a Rotary Club Szentendre második jótékonysági filmvetítését tartotta nagy sikerrel. Ez alkalommal a Liza, a rókatündér (színes, magyar, romantikus vígjáték) került vetítésre.

Vendégeinket a vetítést követően kötetlen beszélgetésre hívtuk egy pohár borral, kávéval, teával és magunk készítette házi süteményekkel.

A filmvetítés alkalmával összegyűjtött támogatások teljes összege a Bárczi Gusztáv Kisegítő Iskola sportpályája felújítását (részletek itt olvashatók) és a P’art mozi működését szolgálja egyenlő arányban.

Köszönjük a támogatásokat!

 

DSC_1279

Támogatóink

DSC_1286

Kádárné Monori Éva, a Bárczy Gusztáv Kisegítő iskola igazgatója átadja az iskola által összegyűjtött támogatásokat Albert István elnönknek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A filmről: Liza, (Balsai Móni) a csinos, de roppant szerény ápolónő élete egy csapásra megváltozik, amikor születésnapi kimenőt kap. Elhatározza, hogy megtalálja élete szerelmét, ám hamarosan több hullazsákba került hódolója lesz, mint élő. Ezért a fiatalon elhunyt japán slágerénekes, Tomy Tani szellemének (David Sakurai) segítségével Liza arra a következtetésre jut, hogy ő egy elátkozott rókatündér. A nagyszámú áldozat és a késsel mesterien bánó Liza felkelti a rendőrség érdeklődését, és a különc helyszínelő, Zoltán Zászlós (Bede – Fazekas Szabolcs) nyomozni kezd. Eközben a kétségbeesett és szerelemre vágyó Liza, a maga szerény, de következetes módján megpróbálja legyőzni az átkot és megtalálni az igazit.

Helyszín: P’art mozi (Szentendre, Duna korzó 18.)