Átadásra került a Rotary Ösztöndíj

Flórián Hanna

Az idei ösztöndíjas – Flórián Hanna

Idén 3. alkalommal került odaítélésre a ‘Bízz Magadban’ Szentendrei Rotary Tanulmányi Ösztöndíj. Gratulálunk mindenkinek, aki pályázott.

Az idei humán ösztöndíjasunk, Flórián Hanna, aki a II. Rákóczi Ferenc Gimnázium és Általános Iskola 9. osztályos tanulója. Hanna a díjjal járó 100.000,- Ft-os összegbő új fuvolát vásárolhat magának.

Reál kategóriában nem adtuk ki a díjat, mert nem volt pályázó ezen a területen. Azonban két különdíjast is választottunk: Dulai Dóra, (Református Gimnázium 12. osztályos tanulója) és Béres Virág (II. Rákóczi Ferenc Gimnázium és Általános Iskola tanulója) személyében.

További 9 pályázó részesült jutalomban könyvvásárlási utalvány formájában.

Szentendrei Tehetséggondozó Pedagógus 2015. évben: Fühlné Szabó Eszter (II. Rákóczi Ferenc Gimnázium)

Szentendrei Tehetséggondozó Iskola 2015. évben: II. Rákóczi Ferenc Gimnázium

Idén meglepetés felajánlást is kaptunk. dr. Illés György író, irodalomtörténész, az irodalom tudományok doktora ajánlotta fel saját könyveit minden résztvevő számára és dedikálta is azokat.

A Rotary Club Szentendre 3. alkalommal hirdet pályázatot Szentendrén tanuló 9-13. osztályos diákok számára.

A Pályázat nyertese 100.000 forint értékű anyagi támogatásban részesül, melyet a maga által választott konkrét tanulmányok – szakmai vagy tanulmányi utak – költségeire, illetve a tanulmányokhoz szükséges eszközök beszerzésére fordíthat.